Äntligen!

Nu har vi äntligen kommt på färjan och börjat åka! Nu sitter jag här och njuter av en god frukost:) Den var välbehövlig! Var riktigt hungrig när vi äntligen kommit fram! Nu tänker jag inte skriva mer nu.
 

Toapaus

Skyndar mig att blogga, nu när den andra är på toa och jag har litet täckning! :D Nu har vi åkt i en och en halv timme, orkar inte att åka mer bil! Och ändå har vi ca 1 timme kvar!
Nu kommer de andra tillbaks och min täckning försvinner så vi hörs senare!

Trött med stort T

Har precis vaknat och är DÖDSTRÖTT helst av allt hade jag gärna viljat sova, typ 5 timmar till! Stoppar i mig en RissiFrutti samtidit som jag klär på mig, ska snart sätta mig i bilen med min kudde och sova, liite till :) kommer vara framme i Göteborg där vår färja går ca 8:00
Nu ska jag fortsätta sova God "Natt"

Busy

Iadg känner jag mig flitig :D
Jag har
♥Packat
♥Ridit
♥Mockat hos Aska
Imorgon går jag upp 5:00 och åker 5:15, färjan går 8:00 och vi kommer åka i ca 3:30 timmar! Hela resan till Danmark kommer ta ca 9 timmar!Kommer inte uppdatera så mycket när jag är borta, men kommer skriva några tidsinställda :) Så lite kommer ni all fall få läsa :D

Gårdagens Ridpass

Igår var Matilda och jag ute och red, vi red upp till sandvägen där vi travade och sen vidare genom Raskogen. När vi red upp till skogen och igenom var det så mycket insekter att det knappt gick att rida! Pasja var helt galen! Det slutade med att jag satt av och ledde henne genom skogen, sen red vi vidare genom Goentorp där jag satt upp och så travade vi intervaller asså trav sen skritt och sen trav igen till sandvägen och skritta hem!
Det var inte alls så kul att rida bara för att det var så ycket insekter så Pasja lyssnade inte alls utan koncentrerde sig bara på insekterna. Annars gick det bra!

Matwilda

Idag kommer Mattan och rider ut med mig eftersom Lollo inte orkade...
Hon kommer vid 4 så jag hämtar hästarna från sommarhagen till stallhagen :)
Nu ska jag gå och äta mellanmål
 

Idag

Idag ska jag
♥Rida
♥Städa
♥På börja packning
♥Ta hand om Aska
Ja det här ska jag ta och göra idag! Vi får se om jag rider ut med Lollo eller om jag rider ut själv. Det blir en "vanlig" uteritt med 45 min skritt och 5 min trav. LÄNGTAR tills vi kan börja galoppera! :D

Pasja

Var till vetrinären med Pasja för ca en månad sen, dom såg ingen hälta på henne men för säkerhetens skull valde vi ändå att röntga henne ändå. På röntgenbilderna syntes det små pålagringar på bägge frambenen. För er som inte vet vad pålagringar är så är det när brosken förhårdnar så att det bildas extra skellet, när det blir så pass mycket pålagringar blir det vasst vh taggit ovh det skaver på hästens ben, som tur var så hade Pasja bara lite så det var fortfarande runt och inte taggigt. Nu är hon på igångsättning och för tillfället så får hon skritta 45 minuter och trava 5 minuter i intervaller, hon får även klättra.
 

Ledsen för det långa uppehållet!

Ja är som sagt väldigt ledsen för att jag inte har bloggat på så länge, men jag har helt enkelt inte orkat med bloggen på ett tag!
Nu ska jag verkligen försöka komma igång mer med bloggningen!

"Jelly Beans konst"

Hittade en rolig grej, det var någon konstnär som gjorde tavlor av godis bönor(jelly beans)!! Dom doppade bönorna i lim och sen satte de fast dem på en tavla!


Jelly Bean Mosaic Photo - Jelly Belly Warehouse Tour, Pleasant Prairie, Wisconsin

Vad tror ni? Det måste ta otroligt lång tid!
Hittades här och här

RSS 2.0