GHS

Japp i fredags och igår var jag på GHS!!!Det var absolut underbart och jätteroligt:)Vad jag köpte och bilder kommer senare:)
Jag hade Converse och det måste jag säga att det var dumt...

Just idiots take Converse on GHSDagens Ridpass

Idag regnade och blåste det så det var riktigt kallt!Först hade vi tänkt att dra till ridhuset och rida men jag orkade inte så vi fick dra på oss regnkläder.När vi väl hade borstat så frågade mamma om vi skulle rida i paddocken det tyckte jag lät bra eftersom det var för blött för att rid ut.
Ridningen gick jättebra idag!Pasja arbetade på och änvände bakbenen och jag tror faktiskt att hon höjde ryggen!!
Jag tror att hon har lossat ordentligt nu och kommit på hur hon ska bära sig ordentligt.Karsten däremot var halt efter den lilla olyckan igår...
Alltså datan har typ damp går inte att ladda upp nån bild:/

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit:)


Tröja:Kingsland
T-shirt:Gotland
Ridbyxor:Dubble horse(tror jag)

På Pasja hade jag ett blått shabrak

Dagens Ridning

Idag blåste rätt så mycket och desutom var paddocken stenhård!Vi klättrade lite på kullen men eftersom det blåste va hätarna lite busiga och bockade lite(inte högt) och gjorde lite lufthopp:3
Efter ett tag skulle vi trava på gräsvägen men vi bestämmde oss för att trava lite i sommarhagen istället för att hade vi travat på gräsvägen hade Katten fått fnatt.
Pasja gick iallafall jättebra!Hon var väldigt mjuk och jobbade på med bakbenen på slutet höjde hon tillochmed ryggen.Bakbenen var aktiverade till max!
Men sen blev det lite för mycket kli på benet så hon drog ner huvudet och det var jag inte beräd på så jag gled framför sadeln och hängde runt halsen.När hon hade kliat sig klart såg hon mycket förvånat på mig som hon tänkte vad gör du där?skulle inte vi rida?
Jag är jättenöjd med Passa Plutten idag <3

Gårdagens Tävling

Igår tävlade vi ju som sagt dressyr på Karsten. Det gick rätt så bra!

Lollo tävlade L:C jag han inte se något på framridningen men det lilla jag såg på framridningen såg bra ut.
Inne på banan så tror jag lollo blev lite nervös men efter en liten stund slappnade hon av och Katten gick helt okej. De slutade tvåa av en placerade med 164 p och 60,4%. Fast det var ju inte så konstigt...

På framridningen gick det jättebra! Katten var jättemjuk och avslappnad, efter galoppen drog han nästan ingenting och om han drog fick jag ner honom på tygeln rätt så snabbt!En klar förbättring :)
På banan hade jag fått vänta närmare 20 minuter innan jag fick börja så mamma sa att jag skulle skritta honom men då blev han ju såklart jätteseg!Efter galoppen på banan drog han mer och jag hängde nästan efter som en vante.INTE BRA!!!
Men jag blev ändå jättenöjd med min lilla sötis♥
Vi kom fyra av två placerade med 174 p och 58,8%

Jag och Kashmir efter vår första dressyrtävling


Dagens Ridpass

Idag har jag ridit Karsten dressyr,det gick faktiskt rätt så bra!
Ja börja med att rida Pasja,hon va jättemjuk och fin och sökte sig ner och försökte att verkligen arbeta!Det va bara lite i början som hon försökte dra iväg och stegra,men jag fick som tur va ordning på det :)
Dock var hon aningen seg trots att jag hade sporrar.
Lollo red Karsten när jag red Pasja.
När jag hade ridit Pasja red jag Karsten.
I början ville han springa men jag försökte att bara rida ner honom lång och låg fast jag fick snart klart för mig att det inte gick,så jag började trava,han sökte sig lite neråt och när jag tog lite i tygeln drog han iväg så jag fick korta tygeln och nädtan dra i munnen för att han skulle stanna DÅ lyssnade han och började jobba ordentligt.Jag hade lite svårt att sitta ner i traven men tillslut kunde jag sitta någorlunda.När jag hade jobbat igenom honom började galoppera.Galoppen gick jättebra!!Efter galoppen brukar han bli stark och dra iväg det blev han lite nu men jag fick ordning på honom hyfsat snabbt.

Jag tycker att det gick jättebra med bägge hätarna♥

Sötis hästarna på promenad<3

Nervig

Just nu sitter jag här och väntar på att piiip ponnyakuten ska ladda klart!
Imorron ska ja tävla Karsten dressyr,ja ä lite pirrig men annars ä de bra:)
Red Karsten ida de gick jättebra!

Mitt Favorit Äventyr...

Mitt favoritt äventyr är när jag köpte mina hästar Kashmir och Vivierroland Pasja.


Anledningen till att jag vill vinna en kamera från Canon är att jag inte har en så bra kamera så jag kan inte ta så fina kort.Jag älskar att ta kort på mina hästar och på naturen men det går inte så bra med min kamera...

Hej Då

Hej då alla nu ska jag snart åka till Göteborg,jag kommer hem på fredag:)Vi får se om det blir någon bloggnong när jag är borta Ha ett bra Sportlov!!
Kram BeckZ

Städar

Hej håller på att städa ut min gaderob och min snälla lillebror hjälper till :)Kan inte blogga mer nu måste städa klart.

Ciao

Tja alla jag har "precis" kommit hem från simmningen och är typ jättetrött orkar inte blogga nåt mer ida

Lite random bild från en uteritt

Naww sötis♥

Boring!

Hej allesammmans!idag har jag fullt upp så det blir inte så mycket tid över till bloggen,hoppas ni överlever ;)
Igår red jag faktiskt dressyrlektion på Pasja!Karsten löshoppades och det tyckte han va jättekul :)
Berättar mer senare

Täcken

Nu tänkte jag berätta vad vi har för täcken på våra hästar nu i vinter :)

Kashmir har ett bucas täcke som jag tycker är jättebra!
Fördelarna är att den går längre upp på halsen trots att den är utan hals,det är mycket bra passform och bra spännen.
Nackdelarna är att det är svårt att knäppa spännena i fram.

Pasja har ett täcke från Ö&B som jag tror heter horse pro.Jag tycker att detta täcke har bra passform och är enkelt att sätta på+knäppa spännena
det dåliga är att täcket lätt kommer snett om Pasja börjar springa.

Har tyvärr inga bilder på täckena men hoppas att ni förstrår!

Löshoppning

Idag har vi löshoppat Karsten i ridhuset det gick jättebra!Han hoppade jättefint och stannade bara EN gång och då kom han jättekonstigt in i studsen.Pasja tömkördes idag hon gick rätt så bra hon var bara lite stel jag är JÄTTE nöjd me bägge hätana♥
Har tyvärr inga bilder

RSS 2.0