Hiss&Diss

Idag ska jag hissa ridsportförbundet!FÖR DE HAR ÄNDRAT REGELN!!!!!!!!!!!!!!!Nu får man rida med loggor över 1x3 på tävling!!Blev såå GLAD när jag hörde det!En stor fet HISS till er!

Mål

Nu ska jag berätta vad mina mål är för 2012.
Jag har inte direkt några "riktiga" mål.

Det ända jag vill för nästa år med ridningen är att träna och tävla mer dressyr,alltså få mer resultat i dressyren.
Hoppas ni håller tummarna för mig nästa år. Och det viktigaste, jag ska träna,kämpa och ha roligt
Har ni några mål inför 2012?
Kram Beckis


Jag & Pasja på vår första dressyrtävling, 1 poäng utanför placering. Surt men vad gör det när man har världens bästa & duktigaste bäbis? ♥


Nyår

Idag är det ju nyårsafton alltså sista dagen på 2011.Jag hoppas att alla firar med familj/vänner och har en underbar nyår!Jag har precis ätit och ska snart ut till hästarna och rida Pasja,eftersom det är fruset så kan jag inte rida dressyr som jag tänkte utan jag får rida lite i skogen och sånt:)

Hoppas att det inte blir som igår:(

KRAM BeckZ

Design

Håller på att göra en header till bloggen är rätt så nöjd en så länge,kan tyvärr inte visa någonting för den är inte klar.Ska åka in till Lidköping nu och se på Alvin och Gänget 3
Hej Då
Uppdaterar mer senare.

Älskar denna bild♥

KRAM BeckZ

Heej:)

Heej:) Allesammans hoppas ni har det bra så här i mellandagarna! Har ni handlat något på mellanrean? Det har jag,jag har köpt en ny tröja,den är jättesnygg:) Min Mormor och Morfar brukar komma över nyår men i år så mår Mormor för dåligt,igår öppnade vi "nyårs" klapparna vi får av Mormor o Morfar vi fick varsin marsipangris och varsitt silver bestick och kläder,jag fick också en födelsepresent men den fick ja ju inte öppna för jag fyller ju år 19 januari och inte 28 december:) Just nu sitter jag vid teven och tittar på film:)
ska gå nu
KRAM BeckZ

Julklappar

Jag har fått massa julklappar känns det som skriver upp alla saker har inga bilder har inte hunnit fixa det ännu-

Jag har fått:
Headset
Nagellack(vit,grön,rosa o lila glittrig)
Pollux paket
Girl:IT paket
Skål(lillebrosan gjorde den)
Slecich häst,höna o kyklingar
Godis
Bok(De utvalda del 1)
Kingsland tröja rosa
Pengar
 

Det var allt TROR jag vet inte för jag fick såå mycket.
KRAM BeckZ

God Jul

Jag vill bara titta in på bloggen och hälsa alla mina läsare en riktig God Jul!


KRAM BeckZ

Unicef

 
 Den här bloggposten innehåller nötkräm


”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Det här är hemskt gör något åt det hela!Det gör jag som lägger upp detta på min blogg.

Barn-och-notkram

Notkram-575

Tove Styrke och Elsa Billgren

Foton: UNICEF
UNICEF/Pelle Bergström
Copyright © Dan Lepp

KRAM BeckZ


Julstök

Min familj ligger efter i det här man ska göra före jul,vi har inte städat klart vi har inte bakat och så har vi inte huggit julgranen.Alltså är det lite kaos här så det blir nog ingen mer bloggnong förän vi har gjort allting!men ha iallafall en bra Jul!!

KRAM BeckZ


Skolan

Har precis kommit hem från skolan.Har haft Lucia tåg idag som ni redan vet.Det gick jättebra,förutom att en kille svimma men det gick bra med honom.Ska bara äta mellanmål och fixa iordning lite grejer så ska jag åka tillbaks till skolan och ha yttligare ett Lucia tåg för föräldrarna.
Ha det bra!
KRAM BeckZ


Lucia

Idag är det Lucia,vi ska gå Luciatåg i skolan nu på morgonen och ikväll blir det ute för föräldrarna, rätt så kallt att vara ute i denna decemberkyla,burr.
Nu ska jag snart gå till skolan.

Jag idag(inte bra bild tagen me webcam)

KRAM BeckZ

Hiss& Diss

Nu ska jag faktiskt både Hissa OCH Dissa samma sak!
Det jag ska hissa/dissa är mitt skritttäcke från Charlies Häst& Hund.

Hiss:Det är en bra form,bra kvalité,matrialet,färgen och priset.

Diss:Det är ett dåligt kardborrspänne och det har möglat.

Har tyvärr ingen bild men fortsätter att leta:)

KRAM BeckZ

Dagens Ridpass

Skulle rida ut ock klättra+ gallopera på gräsvägen,men istället blev det klättring där jag red runt träden och det var väl behövligt för Pajsa var inte allts mjuk utan istället var hon spänd och oböjbar som en pinne.Efter en kvart med blandat klättrin och volter så red jag ut på gräsvägen där jag jobbade henne och trava efter att ha travat fram och tillbaka på denna lilla väg så var hon mjuk och gick jättebra!Så jag bestämde mig för att rida i sommarhagen en liten stund där man kan rida på en volt.Hon gick super där!Det slutade med att jag red där i ungefär 30 till 40 minuter.Jag ville fotrsätta rida föralltid då för hon var sååå mjuk och fin,hon gick stadigt på tygeln hela tiden och jag red skänkelvikningar i trav!(hon kan inte ens gå skänkelvikningar)Kort sagt var hon SUPERDUKTIG!!!I Love you more than everything in the world♥

KRAM BeckZ

Trassel

Har precis bakat en kladdkaka som vi(Jag,Lollo,Mattan o Mackan) ska äta till filmen Tangled eller Trassel som den heter på svenska.Har redan sett Trassel en gång förut men den är så grym att jag kan se den filmen jämt!Den hästen Maximus är såå lik Karsten alltså!!!Det är nästan läskigt!


Min söta lilla tjockis gömde sig såhär hela sommaren!<3

Karsten:De ser mig inte jag är osynlig!

KRAM BeckZ

Tävlingen

I söndags tävlade jag dressyr på Pasja.Det gick helt okej faktiskt.Det började med att vi åkte halv nio(vi skulle vara där då!)och vi var såklart jättesena.Då blir det självklart en stryknig.Så jag får nästan panik av stress och så var hon också jättespänd!Men tillslut gick det väl helt okej.Inne på banan så var hon lite späänd och nervig men det gick helt okej!Jag fick 53% och 158 p så jag är rätt så nöjd.
KRAM BeckZ


Favotröjan...

är helt klart från kingslands vinter kollektion från förra året.Jag har denna tröja och jag ÄLSKAR den,den är såå skön!
hittade tyvärr ingen bild.
KRAM BeckZ

RSS 2.0