Nu åker vi!

Nuska vi åka iväg!Sktiver mer sen ok?
KRAM BeckZ

Björneröd!

Snart ska vi åka iväg till Björneröd för att lämna Lovisa på ridläger.Det kommer bli jättekul att få följa med och lämna Lollo och träffa mina kompisar därifrån.Jag kommer däremot inte vara på ridläger på Björneröd utan på Klockaregården.Ska gå nu.HEJDÅ♥
KRAM BeckZ

Hejhej

Jag ska rida ut snart.Jag hade tänkt att rida i skogen idag.Hinner inte skriva så mycket nu.Mamma väntar på mig.
KRAM BeckZ


Film dags!

Ja nu har Mia och dem åkt hem.Jenny och hennes kusin Bella var här och red lite i paddocken.På slutet fick jag skritta lite på Bellas islandshäst.GUD vad mysig den hästen var!!!Kärlek vid första ögonkastet!!Men nu har de ridit hem och jag ska snart gå ner och kolla på film och äta snacks med min familj(Vi har inte bestämt vad vi ska äta ännu HIHI)

Känner ni igen den här lilla Karstusen?

Älskar dig♥
KRAM BeckZ

HISS!

Nu ska jag Hissa& Dissa för första gången.
Jag hissar Veredus skydden.För de passar de allra flesta hästar och är snygga!En Hiss till Veredus!

KRAM BeckZ

Dagens ridpass

Idag när jag red gick det jättebra!Pasja var rätt så lugn och jag jobba lite med henne ooch hon gick rätt så bra:)Jag trava rätt så mycket och på slutet gallopera jag!Inte jätte långt men typ 10 meter!Det kändes verkligen jätte bra idag.Jag var bara rädd när Pasja spände sig men då blev jag lugn nästan på en gång!

Kommer vi bli så här bra igen?



Jag älskar dig mer än någon annan♥
KRAM BeckZ

Midsommarafton!

Nu är det tidig kväll på årets längsta dag,Midsommarafton!Jag ska snart gå ner och äta en god midsommar mat med min kära familj♥Jag har gjort mig iordning och ni kan få se en bild på min outfit:)

Det är dator musen jag håller i(var tvungen att hålla i den för att ta bilden)(Har web cam på datorn)
KRAM BeckZ
P.SHa en trevlig midsommar♥D.S

Dagens ridpass

Gick inte bra något mer säger jag inte.

Ska baka nu.MUMS♥
KRAM BeckZ

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit

Hjälm:Svart Lättviktshjälm
Tröja: Korall röd Anky
Byxor: Blåa Double Horse
Strumpor:Rosa KL
Stövlar: svarta Moutain horse
Det var dagens outfit:)
KRAM BeckZ

Gäsp

God morgon på er!Jag har precis vaknat av en god natts sömn.Idag är det midsommar årets längsta dag!
Här kommer en fin bild:)

Så här tänker jag mig midsommar:)
KRAM BeckZ

Go natt på er!

Nu ska jag gå och lägga mig att sova.Ska äta lite först.Skriver mer imorgon.ville bara skriva lite:)

Älskling♥

Finaste tjejen<3



KRAM BeckZ

badat+Dagens ridtur

Nu har jag varit och badat.Det var jätte skönt att få svalka sig(fast det är inte så varmt)Idag red jag dressyr i paddocken.Det gick hyfsat.Pasja försökte stegra sig några gånger och då blev jag lite rädd.Så jag bestämmde mig för att bara få henne att gå avslappnat.Jag travade mer idag.
Det går tyvärr inte att ladda upp någon bild:(
Nu ska jag gå ner och äta bulle:)MUMS
KRAM BeckZ


Gäsp

Det känns som jag alltid är trött.Jag somna runt tio igår och vakna nio men jag är ändå trött!Fast jag är ju vädigt trött av mig,särskilt på morgonen.Ridlektionen idag blev inställd tyvärr,jag skulle också vara med och rida en halvtimme.Fast nu får jag rida själv i paddocken.Det gör inget för mig.Nu på sommarlovet kommer jag blogga mer för jag har fått en egen dator så jag behöver inte gå till den fasta datorn eller vänta på att datorn blir ledig.Det blir jätte mycket enklare och min dator är jätte bra:)
Här kommer en liten bild på mig:)

Jag gjorde den visst svart vit(hihi)
KRAM BeckZ


Bilder

Jag gjorde precis om en jätte fin bild på Pasja till en jätte cool bild,med Alma.
Här kommer Före och Efter bilder:)

FÖRE


EFTER

Häftiga bilder va?
KRAM BeckZ& Alma

Systern bloggar:)

Hej på er! Detta är Rebeckas syster, Lovisa, som just nu sitter i köket med Beckis laptop. Vi kom på att vi skulle gästblogga på varandras bloggar, och det tyckte jag var en bra idé! Så, nu kör vi.
Jag heter Lovisa och fyller 15 i oktober och är som sagt Rebeckas stora syster. De flesta känner säkert igen mig från min (&Matildas) blogg. www.ponnytavling.blogg.se
Jag rider just nu yrvädret/dressyrponnyn Kashmir som hastigt och lustigt fick byta inriktining när det blev så att vi kom fram till att jag passade bättre på Karstus än vad Becka gjorde.  Hon rider nu min lilla Pasja så på sätt har vi väl bytt pållar med varandra. Som tur är tanken att jag ska hopptävla båda sötnosarna!
Om ni inte fattat är jag hoppryttare och ett riktigt utrustnings freak. Hihi. Det är därför Becki har en laptop för jag köper snygga hästprylar för mina pengar. Som tur är lånar jag pappas nästan obegränsat.
På söndag åker jag till Björneröd där jag & Beck var förra sommaren och träffade världens bästa gäng. Några veckor efter det är det dags för en av sommarens höjdpunkter, varbergshoppet!
Jag ska hoppa Kashmir och vi har förstårs redan börjat tagga, det ska börjas i tid.
Själv är man rätt så galen och pratglad, iaf när jag lärt känna någon. Stackars mmina vänner som står ut med mig.
Nu börjar det nog bli dags för mig att avsluta detta.
Och kom ihåg, ni finner mig på www.ponnytavling.blogg.se
ALLA nya besökare är välkomna såklart! :)
/Lovisa

Jag & Kashmir L:B i våras

Jag & Pasja i paddocken våras.

Världens söaste ponnypluttar ♥


??

Nu har jag inte riktigt något att skriva om!Har precis städat klart och undrar när mamma kommer hem efter att hämtat Mia vid tågstationen.Kan tyvärr inte bjuda på några bilder för jag har köpt en ny laptop och har inga bilder på den(förutom ny tagna)Tänkte starta en "serie" som heter Mitt Rum,som handlar om mitt rum.Låter det som en bra idé?Jag börjar det med en alldeles ny tagen bild:)

Ny städat(har inte dammsugit HIHI)
KRAM BeckZ

Första ridturen på 6 veckor

ja idag var det första ridturen på 6 veckorDet var verkligen jätte kul:)Jag var lite spänd i början,men när jag väl satt upp och red iväg blev jag avslappnad.Det gick verkligen bra!Förutom att Pasja var väldigt spänd i skogen,för att det var så mycket insekter.På slutet så jobbade jag lite med henne och travade lite.När jag väl kom hem och hade gjort i ordning henne insåg jag hur trött jag är!
LOVE YOU PASJA♥

HIHI Där är jag ju(Det är mitt rum i bakgrunden)

KRAM BeckZ

Gissa vad?

Gissa vad?JAG ÄR HELT FRISK!!!Jag får äntligen börja rida igen!!!Jag är såååååå glad att jag inte kan beskriva det jag vill bara skrika av glädje det är helt overkligt jag ÄLSKAR det♥Jag vet inte vad jag ska skriva sååå glad är jag!

KRAM BeckZ

Good morning

Nu är det morgon och jag är uppe med tuppen(inte riktigt)för att åka till sjukhuset och bli frisk förklarad(förhoppnings vis)Jag hoppas verkligen att jag blir frisk så jag får rida igen♥
Ska åka nu
KRAM BeckZ

Tur,Otur?

Har Tur och Otur någon sammankoppling?Idag åkte Myran Till sin nya familj,pappa ringde till Elgiganten och min dator hade kommit så jag fick den.Det var ju både tur och otur,det har hänt såå många gånger att något dåligt hänt och sen händer nåt bra,eller tvärtom.Jag funderar verkligen på det.Vad tror ni?
Nu ska jag sova:)
KRAM BeckZ

Check:Städning

Nu är äntligen städningen avklarat(puh)Det ärväldigt skönt.jag har inte så mycket att skriva nu så jag återkommer.
KRAM BeckZ

Sommarlov

Ja nu har jag sommarlov:)Medans min syrra fick gå upp klockan 6 imorse för att ha skolavslutning kl 8-9 och sen åka hem igen,vi har vår skolavslutning på kvällen(hihi)Det jag älskar mest med sommarlov är att man kan sova hur länge som helst(och självklart att vara med hästarna)Jag vakna klockan 10 men är ändå super trött!Nu när det är lov blir det oftare uppdaterinig:)
Här kommer lite bilder freån i sommras

Puss puss på dej älskling♥

Fryser du Mattan?

Vad uttråkad han ser ut♥

KRAM BeckZ

Skolavslutning!

Ikväll blir det skolavslutning:)Men det är bara lite kul:(Föra Karlsson kommer sluta och Mariah(hon går endast i femman)Fast det kommer bli kul med sommar lov i alla fall:)Vi ska sjunga jag går och fiskar och sommaren är kort,jag ska spela trombon(Idas sommarvisa)Det kommer vli jättekul:)Fast jag har världens största scen skräck:/Ska göra mig iordning nu!
KRAM BeckZ♥

Tävling

Nu är det en tävling.För att komma dit trycker ni http://juicycouture.carolinesmode.com/ på den länken.

Här kommer min motevering till varför jag ska vinna tävlingen


Jag är helt klart viva la jucie.Min personlighet gör det lätt för folkatt tycka om mig.Jag älskar Juicys produkter,men jag får aldrig köpa något av Juicy för det är för dyrt:( Men nu har jag chansen att vinna produkter av Juicy!Jag vill verkligen vinna:) SNÄLLA?!

KRAM BeckZ

julia gästbloggar

Hej svejs :D Ja, mitt namn är då Julia och jag är 13 år och går på samma skola som beckiz. Jag är en knäpp liten tjej som är 154 cm lång. Jag älskar hästar och rider på Levene byggdens ridklubb. Idag har jag och Beacka varit ute och gått med Myran och Pasja <3 och efter det så gick vi en lång runda rut hela hagen och jag var nära att trampa i hästbajs ett anntal gånnger. Och idag har vi också fått reda på att Karsten hatar min cykel haha XD. Vill ni höra nått mera så får ni la skirv en kommentar eller nått :)
Tack och Hej för denna gång :):)

// Jullan :D

Två oerhört snygga brudar vi datan :D

Tävlingsresultat

Ja lollo tävla igår igen,jag följde inte med vilket var synd eftersom hon vann L:Bn,men jag hade det roligt hos min kompis .Idag är det ju national dan!så jag har bakat en tårta,det tog ca tre timmar att göra den!Det är typ rekord varmt,det är 31 grader hos mig!det är super varmt,puh,värme är okej när det är lagom varmt men INTE så här varmt måste sluta nu.
KRAM BeckZ

Tävlingsresultat

Min lilla stora syrra har varit och tävlat idag,jag följde inte med för jag sa så här:
-Om jag följer med imorrn kommer det gå skit,stannar jag däremot hemma skulle hon vinna.Och det var sant,fast hon vann inte hon komm fyra,men imorrn blir det tävling... igen vet ej om jag följer med tror det men vet ej:o
KRAM BeckZ

1 juni:)

Ja nu är det 1 Juni = första sommar dagen♥Idag har jag varit i skogen och gått på "Troll stigen" min lillebror har haft en aktivitet med sin klass,vi grilla en korv som aldrig blev bra,man fick grilla i typ 5 minuter!jag skrev frågor till en tippspromenad det var faktiskt väldigt kul,två av mina kompisar var där(för de har småsyskon i Förskoleklassen)Visst var det inte sådär super kul men det var faktiskt helt okej!Jag måste gå och sova nu
:( Tyvärr men i alla
fall
KRAM BeckZ♥

RSS 2.0